Bygglov & planlösning

Säkra bygglovet

Att ansöka om bygglov kan ses som en tidskrävande och stresstålig process. Alltifrån att ta fram samtliga handlingar till ständig kommunikation med kommunen kan vara påfrestande. Med lång erfarenhet hjälper vi er att framställa kompletta handlingar såsom sektionsritningar, fasadritningar och situationsplan. Önskar ni hjälper vi er med att driva processen framåt så att ni kan släppa allt ansvar till oss.

När behövs bygglov?

Du behöver oftast bygglov om du vill bygga en ny byggnad, bygga till eller göra vissa andra ändringar. Du kan även behöva bygglov för att sätta upp ett plank eller en mur, eller anordna ett upplag på din tomt. Ibland måste du göra en anmälan även om du inte behöver bygglov. För att få reda på om det du vill bygga kräver bygglov eller anmälan kontakta din kommun.

Ändra planlösning

Går ni i tankarna att uppdatera er befintliga planlösning? Vi hjälper er med att optimera er bostad ytor och vi ger tips utifrån era behov och önskemål. Med breda kunskaper inom bygg och konstruktion tar vi alltid byggnadens struktur och bärningskraft i bedömning när vi framställer en förbättrad planlösning för just era projekt

Kontakta oss